Voor 23:00 besteld, morgen in huis*Gratis verzendingbij bestellingen vanaf €40,-Premium kwaliteit Belgische chocolade
post-thumbnail

Spreekbeurt over pepernoten!

Ben jij gek op pepernoten en moet je binnenkort een spreekbeurt houden? Dan hebben wij geweldig nieuws voor jou! Bij Van Delft de Pepernotenfabriek hebben we speciaal voor alle jonge pepernotenliefhebbers een informatiepakket samengesteld dat je kan helpen om een fantastische spreekbeurt te geven over pepernoten.

Wat kan je verwachten?

Ons spreekbeurtpakket zit boordevol interessante weetjes en smakelijke verhalen over de geschiedenis van pepernoten. Wist je bijvoorbeeld dat Van Delft de langste lopendeband oven van Nederland heeft? Of dat er tegenwoordig meer dan 50 verschillende smaken pepernoten bestaan? Dit en nog veel meer hebben we voor jou verzameld.

Waarom een spreekbeurt houden over pepernoten?

Pepernoten zijn niet alleen lekker, maar ook ontzettend interessant! Van de geschiedenis tot de moderne chocolade kruidnoot, er valt zoveel te vertellen. Met ons spreekbeurtpakket krijg je niet alleen alle informatie die je nodig hebt, maar maak je je spreekbeurt ook leuk en interactief. Zo word jij de expert in de klas!

Waar kan ik het vinden?

Heel eenvoudig! Je kunt het spreekbeurtpakket gratis downloaden op onze website via onderstaande link.

Sluit je spreekbeurt af met een traktatie!

En wat is er nou leuker dan je spreekbeurt af te sluiten met een lekkere traktatie? Vraag je ouders of je wat pepernoten mee naar school mag nemen om uit te delen. Dat maakt jouw spreekbeurt niet alleen informatief, maar ook superlekker!

Heb je zin om aan de slag te gaan? Wacht dan niet langer en download ons gratis spreekbeurtpakket. Wij kunnen niet wachten om te horen hoe jouw spreekbeurt over pepernoten ging!

Veel succes en vooral veel plezier met je spreekbeurt!

Download jouw spreekbeurtpakket hier